NYT INFO

23-06-2022

Hej Alle medlemmer Jeg har truffet den beslutning, at jeg er stoppet som formand i bestyrelsen og det var en træls beslutning. Jeg vil ikke gå på kompromis om mit helbred eller min familie. Flere medlemmer kan ikke forstå, at jeg kan være sygemeldt, men stadig passe mit arbejde, men det er i samråd med min læge der er valgt på denne måde, da vi jo skal leve af vores arbejde og for at jeg ikke klapper helt sammen, vil jeg nu koncentrere mig om min syge mor og resten af min familie. Jeg vil håbe I vil hjælpe dem der er tilbage i bestyrelsen med, at klubben lykkes og jeg ønsker held og lykke med det.

M.v.h Ole Hansen

Hej alle.. PGA JEG føler Mistillid, kritik, og konstant problemstilling mod de frivillige i bestyrelsen udefra har jeg valgt at stå ud af bestyrelsen/klubben igen. Jeg havde set frem til at gøre en indsats for alle medlemmer, men når man ikke ønsker ændringer, nye tiltag, og det hele bliver sat op i mod VI PLEJER, så er det en umulig opgave at løfte for en gruppe som ville yde sin privat tid på dette.. Jeg håber i på jeres medlemsmøde 5/7 om manglende samarbejde får valgt nogle medlemmer, Som har styr på paragraffer, holdninger og overblik som kan løfte opgaven og som rent faktisk vil sidde Sig i bestyrelsen og være bedre end f.eks. jeg kan med disse kriterier vi har fået.. Ha det godt.. Godt møde til jer.

Susanne

Del siden

Sommertur Aflyst

07-06-2022

Kære Alle

Sommerturen er desværre aflyst, da der var for få tilmeldte (17 personer). Dem der skal have penge retur, må meget gerne kontakte mig på mit mobilnr., det findes på hjemmesiden og bladet, så finder vi ud af returnering af penge. M.v.h Bestyrelsen i DHIF

Mindeord om Birtha Schou

07-06-2022

Birtha Schou, Dansk Handicap Idrætsforenings afdeling Horsens kasserer og altfavnende altmuligkvinde er død så pludseligt, at det kom som et chok, og har efterladt os alle lamslået.

Birtha stod for alle opkrævninger og tog sig af alle nye medlemmer, hendes død er et kæmpe tab for foreningen og virker lige nu helt uerstattelig.

Selvfølgelig er tabet størst for Flemming, Birthas mand og støtte i alt, men vi var alle meget glade for Birtha, hun lever videre i vores hjerter, og vi tænker på hende, hver gang vi går i vandet.

På vandgymnastikafdelingens vegne, Helga Tittel Korsgaard

Minde om Birtha Schou

24-05-2022

Kære Alle

Det er med stor sorg i hjertet, at vi må meddele, at vores kassér

Birtha Schou er afgået ved døden lørdag d. 21.5, vi sender tanker

til Flemming herfra.

M.v.h DHIF`s Bestyrelse

Billede

02-05-2022

Vedtægter der skal stemmes om at blive ændret/slettet, til ekstraordinær generalforsamling.

Vedtægter der skal stemmes om at blive ændret/slettet, til ekstraordinær generalforsamling.